Vi söker en medarbetare med fokus på ungdomar

Inspirera våra barn och ungdomar att finna och följa Jesus!

Mitt i Småland, mellan Jönköping och Växjö, ligger Vrigstad. Ett samhälle med mycket engagemang i idrottsföreningar, samhällsförening och kyrkor. Här finns Vrigstad Missionskyrka; en varm gemenskap med aktivt barn- och ungdomsarbete. Nu söker vi dig som vill gå in i en tjänst i församlingen för att jobba i vår ungdomsverksamhet.

I samarbete med Vrigstad Pingstkyrka håller vi i temahelger, ungdomssamling, konfirmation och ungdomscellgrupper. Just ungdomsarbetet leds av både ungdomsledare och frivilliga och samlar i dagsläget ett stort gäng ungdomar. Både i och utanför församlingen finns det många ungdomar som vi i dagsläget inte når, samtidigt som en större grupp barn som är med i barngrupper är på väg att bli ungdomar. Det finns helt enkelt mycket potential för att fortsätta utveckla vårt ungdomsarbete!

Vem söker vi?

Vi söker dig som vill se, lyssna och inspirera våra barn och ungdomar för att finna och följa Jesus. Du är trygg i din tro och dig själv, har en förmåga att skapa kontakter och känner dig som en naturlig ledare. Denna tjänst kräver också att du kan planera och tänka långsiktigt. Självklart ska även dina egna gåvor få ta plats i arbetet.

Om du skulle vara ungdomsledare, ungdomspastor eller ungdomsdiakon spelar mindre roll för oss. Som medarbetare i församlingen kommer du jobba tillsammans med församlingens pastor Eva Albertsson (som börjar i höst) och tillsammans med Pingstkyrkans medarbetare. Möjlighet till fortbildning finns och uppmuntras, samt att finnas i någon av kommunens högstadie- och gymnasieskolor.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse och innebär varierande arbetstider. Vi är öppna för samtal angående tjänstgöringsgraden.

Ytterligare information & ansökan

Vill du veta mer om eller ansöka tjänsten är du välkommen att kontakta församlingens ordförande Martin Simonsson: martin.simonsson@borohus.se eller 0703-20 95 71. Urval sker löpande, vänta därför inte med din ansökan.

Vi ser en stor framtidspotential bland barn och ungdomar i Vrigstad. Hoppas du gör det med. Välkommen med din ansökan!