Vrigstad Missionskyrka vill till våren 2020 anställa en ny ungdomsledare.

Vem söker vi?

Du som är positiv, engagerad, har en förmåga att skapa kontakter samt känner dig som en naturlig ledare; allt för att leda och inspirera ungdomar till att finna och följa Jesus.

Vi ser gärna att du har någon form av lämplig utbildning och/eller relevant erfarenhet från ungdomsarbete i någon kyrka, men för oss är det viktigare vem du är som person än vilka formella meriter du har. Vi vill även ta vara på dina gåvor och intressen, så tycker du om att sjunga, spela, idrotta eller något annat är det meriterande, dock inget krav.

Vilka är vi?

Metropolen Vrigstad ligger centralt i Småland mellan Jönköping och Växjö där vägarna möts.

Församlingen har ett aktiv barn- och ungdomsarbete med barnkör, söndagsskola, scout, ungdomssamlingar, cellgrupper, konfirmation och läger. Vi har ett gott samarbete med ortens andra församlingar och ungdomsledare.

Låter det intressant?

Kul! Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar vem du är och varför just du ska jobba hos oss till jakob493@hotmail.com. Men vänta inte för länge, vi läser och gör intervjuer löpande.

Mer information

Tjänsten är på 75 % och vi hjälper gärna till med full sysselsättning genom utbildning om så önskas.

Undrar du mer om tjänsten, kontakta Equmenia Vrigstads ordförande Jakob Sverlander 0704–854 543 eller pastor Lasse Andersson 0735–323 073.