Alive – ungdomssamling

US12

Vi träffas på fredagar kl 19.30, under hösten i Pingstkyrkan och under våren i Missionskyrkan.

Varje fredag gör vi något gött. Dessa aktiviteter kan variera mycket, och vara allt från spel, chill, och sporthallen till bowling och bad någonstans i Smålands skogar. Oftast brukar vi ha något att käka under kvällen. Framåt 22-tiden brukar en lovsång- och andaktsstund få avsluta kvällen. Självklart behöver man inte gå hem efter detta, utan kvällen slutar när ni vill! Det blir nästan alltid pingis, lekar och annat för dem som vill stanna, och detta håller gärna på in till småtimmarna.

Alive är till för alla i åldrarna 13 år och uppåt. Ett perfekt ställe att träffa vänner på och att bara få möjlighet att umgås. Alive ordnas gemensamt av Missionskyrkan och Pingstkyrkan i Vrigstad.

Vi skickar mess med detaljer om vad som händer varje vecka. Vill du få detta? Kontakta någon av oss:

Julia Wennstig, ungdomsledare i Missionskyrkan:
julia@vrigstadmissionskyrka.se

Niklas Karlsson, ungdomsledare i Pingstkyrkan:
niklas@vrigstadpk.com