Tankar från ungdomsledaren

Ur Tillsammans september – december 2016

Hej Julia!

Julia beskuren liten

Julia Wennstig heter jag, är 22 år gammal och har precis börjat som ungdomsledare i Missionskyrkan. Jag skulle nog vilja beskriva mig själv som en glad, öppen och drivande person som vågar ta för sig och älskar att möta nya människor! Jag är uppvuxen i Karlshamn där jag varit med i Pingstkyrkan och varit aktiv i bland annat lovsångsteam och olika ungdomsgrupper.

Under min skolgång var min tro ganska svajig, men efter gymnasiet så bestämde sig Gud för att kliva in och förvandla mig, så av olika anledningar där Gud verkligen hade ett finger med i spelet så hamnade jag på Team Med Uppdrag och Bibelskola Livskraft där jag gick lovsångsledarinriktningen.

På TMU blev jag sen kvar i ytterligare två år till då jag var Kamratstödjare och nu till sist ledarträningselev vilket innebar att jag fick vara med i ledarteamet på TMU och vara som en storasyster till eleverna i bi­belskoleklasserna.

Nu efter tre år av bibelskolestudier har jag landat här i Vrigstad och jag känner mig verkligen välkomnad, så tack för all värme och omsorg som ni har visat mig sen jag kom hit! Jag ser verkligen fram emot att få jobba här som ungdomsledare och jag är säker på att Gud kommer att göra stora saker genom både mig och ungdomarna. Jag hoppas och längtar efter att jag och ungdomarna ska få växa tillsammans i våra gåvor som Gud lagt ner i oss!

Som jag skrev i början så älskar jag att möta och lära känna nya människor, och jag vill ju lära känna er, så bjud mer än gärna hem mig på en bit mat eller kopp en kaffe, det hade varit jättekul!

Vi ses! /Julia Wennstig, ungdomsledare