Hösten 2020

Här är några av de speciella händelser i höst.

Söndagsfrukost

18 okt kl. 9

Vill du äta en enkel frukost och samtidigt få möjlighet att tillsammans med pastorn utbyta tankar om dagens predikotext? Då kan du anmäla dig till Anna Svensson, 073-320 38 06, senast 16 oktober.

Alf Källström Band

24 okt kl. 19

Från Gråbo kommer Alf Källström Band som spelar country och läsarsånger, med tonvikt på att sjunga sånger om Jesus. Under 80-talet var Alf Källström pastor i vår kyrka. Anmälan senast 20 oktober till Anna Svensson 0733-203 806. Om efterfrågan är stor blir det konsert även kl. 17.

Familjen Hyllerud

8 nov kl. 10

Välkommen till en gudstjänst för hela familjen där familjen Hyllerud kommer på besök. Familjen reser runt i Sverige på familjegudstjänster och barnsamlingar och är kända från skivor och församlingstjänsten ”Söndagsskola Play”. Det blir sång, bibelberättelser och så dyker nog dockorna Mats & Anita och bus￾farbrorn Ospon Sporre upp. OBS! Anmälan till Sofia Sverlander 073-8480128 eller Anna Nyrén 070- 2799379 senast 1 november.

Auktion & basar

21 nov

I vårt programblad kunde vi läsa att förhoppningen var att vi skulle kunna ha vår traditionsenliga auktion. Auktionskommittén har träffats vid ett par tillfällen, och man har kommit fram till att det tyvärr är omöjligt att genomföra auktionen med de restriktioner vi lever med.

Dock vet vi, att vi är beroende av auktionen (nästan 10% av vår budget) för att få in pengar till våra åtaganden som anställd ungdomsledare, bidrag till skolkyrkan, del av underhåll för våra missionärer i Ecuador mm. Därför vill vi vädja till dig att i år direkt till församlingen skänka den summa pengar som du kanske skulle använt under auktionen. Använd bankgirot 676-9426 eller swishnumret 123 418 50 96, och skriv ”Missionsauktion” i meddelandefältet. Det stora lotteriet kommer dock att finnas, i år med fler vinster än tidigare.