Media – Equmenia Vrigstad

Våravslutning 24 maj 2016

Runt hundra barn, ungdomar, föräldrar mor- och farföräldrar och ledare hade sökt sig till Strandliden denna vackra kväll. Här bjöds det på tävlingar, härlig gemenskap, grillade hamburgare och en avslutande andakt med ungdomsledare Christine Frej.

Julfest 13 december 2015

Kyrkan var välfylld med folk i alla åldrar varav ett flertal nyanlända då Equmenia Vrigstad och församlingen höll sin julfest. Här bjöds på ett fullspäckat program med sång, musik, drama, julhälsningar från olika grupper samt julfika. Här hittar du lite bilder och ett filmklipp från festen.

Scouthajk 2-3 maj 2015

I vackert men kyligt vårväder var ett 40-tal scouter och ledare på hajk första helgen i maj. Spårarscouterna, 7-9 år, bodde inomhus eller i tält på sommarhemmet Strandliden medan Upptäckarscouterna, 10-12 år, bodde i vindskydden vid Hagen. På lördagskvällen var samtliga samlade vid Hagen där det grillades hamurgare och hölls lägerbål med lekar, tävlingar samt en avslutande andakt.

Equmenias våravslutning 13 maj 2014

Trots vädret slöt drygt 150 personer upp på sommarhemmet Strandliden då Equmenia Vrigstad hade sin våravslutning. Det bjöds på 5-kamp, ett rafflande race med bilar som scouterna byggt i sitt projekt ”Utan spik”, korvgrillning, sång och andakt.

Riksscoutläger Trampolin 2013

Ett trettiotal scouter från Vrigstad deltog 1-9 augusti på riksscoutlägret
”Trampolin 2013” i Loo utanför Alingsås. De flesta av lägrets nära 4000
deltagare kom från olika delar av Sverige, men även scouter från Danmark,
Ecuador, Tyskland och Kongo var representerade. I samband med lägret bildades
ett nytt scoutförbund, equmeniascout.

Scouthajk hösten 15-16 september 2012

I Boskvarn för spårare och upptäckare, och i Hagen för äventyrarna.