Församlingens missionär

Vad är Församlingens missionär?

Genom Församlingens missionär får den lokala församlingen möjlighet att stödja en enskild missionsarbetare, genom förbön, information, kontakt med missionären och ansvar för del av ekonomin. Men fortfarande beslutar gemen­samma organ om sändning och ekonomin går via den gemensamma kassan. Församlingens engagemang regleras i den uppgjorda överenskommelsen. Samarbetet mellan församlingen och Församlingens missionär sker inom ramen för Equmeniakyrkans ordinarie missionsarbete.

Våra missionärer

familjen-hermansson-sommaren-2016

Vår församling beslöt hösten 2010 att anta Petter och Andrea Vallejos Hermansson som församlingens missionärer under den period som de ska vara verksamma i Ecuador. De var i Sverige för ett viloår 2013/2014, men återvände till Ecuador i juni 2014 och bor numera i Montecristi. Du kan läsa mer om dem på deras blogg! På bloggen kan du också fylla i din e-postadress så du får nya blogg-inlägg direkt till din e-post.

Nedan kan du även läsa deras tidigare nyhetsbrev (i pdf-format):

Julhälsning December -13

Nyhetsbrev Februari -13