Möt våra nya anställda

Linn Svensson – Ungdomsledare

Jag heter Linn, är 21 år gammal och uppvuxen i Höör som ligger i Skåne. Det senaste året så har jag gått folkis på Glimåkra Folkhögskola med inriktning Gospel.

Mina största intressen är musik, djur, vara i naturen, hålla på med olika sporter som simning och volleyboll. Jag tycker om att resa till olika platser i världen.

Jag är kreativ och tycker om att måla och fixa med växter.Men framför allt så tycker jag om att umgås med människor.

Jag ser fram emot att få börja som ungdomsledare hos er.

Linn Svensson
Börjar 10 augusti.

Bertil Svensson – Vakanspastor

Sedan i höstas har jag besökt Vrigstad regelbundet för att ge stöd till styrelsen i samtal om församlingsutveckling. När er pastor nu lämnar er har jag lovat att på deltid ge visst pastoralt stöd till församlingen och Equmenia.

Sedan 1970-talet har jag arbetat i Ecuador som missionär, missionssekreterare i Svenska Missionsförbundet/Missionskyrkan och internationell samordnare i Equmeniakyrkan. Från november 2019 är jag pensionär, men jag har kvar en del uppgifter i Equmeniakyrkan Jag har haft förmånen att få tjäna som pastor i många församlingar i Sverige och i andra länder. Senaste tjänsten som vakanspastor var i Ekenässjön.

Nu ser jag fram emot att få möta er i Vrigstad i olika sammanhang, även om jag förstås hoppas att ni snart får en ordinarie pastor.

Vill du ha personligt samtal är du välkommen att ringa mig på 076-505 31 90 eller maila bertil.svensson@equmeniakyrkans.se.

Ett bibelord som betytt mycket för mig under hela mitt liv är orden från Apg1:8, där det står följande: ”Ni ska få kraft när den heliga anden kommer över er, och ni ska vittna om mig i Jerusalem och i hela Judeen och Samarien och till jordens yttersta gräns”.

Med bön om Guds välsignelse över oss alla!
Bertil Svensson