Möt våra nya anställda

Observera

Denna text publicerades första gången den 14 juli, 2020. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Linn Svensson – Ungdomsledare

Jag heter Linn, är 21 år gammal och uppvuxen i Höör som ligger i Skåne. Det senaste året så har jag gått folkis på Glimåkra Folkhögskola med inriktning Gospel.

Mina största intressen är musik, djur, vara i naturen, hålla på med olika sporter som simning och volleyboll. Jag tycker om att resa till olika platser i världen.

Jag är kreativ och tycker om att måla och fixa med växter.Men framför allt så tycker jag om att umgås med människor.

Jag ser fram emot att få börja som ungdomsledare hos er.

Linn Svensson
Börjar 10 augusti.

Göran Holmberg – Vakanspastor

Jag bor i Anderstorp tillsammans med min fru Margareta. Jag har varit pastor i Equmeniakyrkan sedan 1976, och har främst arbetat med undervisning och evangelisation. Som bibellärare har jag tidigare besökt Vrigstad. Jag har också varit koordinator för Equmeniakyrkans arbete i Ryssland bl a. Dessutom har jag arbetat på Tongaöarna! De senaste tre åren har jag varit vakanspastor i Tranemo/Limmared.

Jag börjar min tjänst (på 50 %) 1 september, och ser det som en spännande utmaning. Mitt arbete kommer framförallt att bestå av den pastorala tjänsten som undervisning, samtal och själavård.  Kom gärna och besök mig, eller ring, så kommer jag till dig! Jag vill gärna göra hembesök när Folkhälsomyndighetens rekommendationer tillåter det. Ser fram mot att möta så många människor som möjligt! Mitt telefonnummer är 0793 37 53 04.

Med önskan om Guds välsignelse!
Göran Holmberg


Uppdatering 200901: Bertil Svensson var först tänkt som vår vakanspastor, men planerna har ändrats och nu har Göran Holmberg börjat hos oss i stället.