Sommaren 2021

Vilken glädje att få inbjuda till gudstjänster och samlingar, där vi kan möta varandra på riktigt igen! Som vi har längtat!

Gudstjänster

Vi hälsar välkommen till vårt sommarhem Strandliden. Det är där vi planerar för  gudstjänster utomhus i juni och juli, och vi kan då samlas upp till 100 personer. Naturligtvis förhåller vi oss fortfarande till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tänker på att hålla avstånd. Pandemin är inte över än!

Vid regn flyttar vi in i Missionskyrkan, och då är det ju 50 personer som gäller.

Det kommer inte att serveras kyrkkaffe (förutom den 13 juni), men ta med egen kaffekorg.

Läs mer om programmet i vår kalender.

Sommaraktiviteter på Strandliden

Under juni månad, v.22-25, ordnas det aktiviteter för alla åldrar, och det är ungdomsledare Linn & medhjälpare som ansvarar.

Tisdagar
19 .00 Beachvolleyboll