Tack Göran! Välkommen Joel!

I två år har Göran Holmberg varit vår vakanspastor, och nu är det dags att tacka av honom då vi har glädjen att välkomna en ny pastor till oss. Därför inleder vi hösten med att den 4 september säga välkommen till Joel Samuelsson som pastor. Läs mer om Joel längre ner.

Så på gudstjänsten den 4 september välkomnar vi Joel till vår församling och tackar samtidigt av Göran för tiden som vakanspastor. Mixkören sjunger och det blir samkväm efter gudstjänsten.

Som sagt har vi glädjen att hälsa Joel Samuelsson, vår nya pastor, välkommen till församlingen. Han är uppväxt i Nynäshamn men bor nu i Eksjö tillsammans med sin fru och två döttrar.

För tillfället jobbar han på Kulturskolan i Eksjö som musiklärare, en tjänst som han de senaste åren kombinerat med både att läsa en fyra-årig kandidatexamen på pastor- och ledarprogammet på ALT (Akademi för Ledarskap och Teologi) i Jönköping och jobbat två år som andrepastor i
Equmeniakyrkan i Ingarp.

Dessutom har Joel erfarenheter som gospelkörledare, bleckblåslärare och som ledare på musikläger i Gamla Hjälmseryd. Som ni märker är musiken en stor del av Joels liv, men Joel vill alltid balansera de olika uppdragen med familjelivet. Han tackar heller inte nej till ett parti schack.

Vi ser fram emot att Joel kommer bli en del av vår gemenskap!