Vi söker en ungdomspastor/-ledare

Inspirera våra barn och ungdomar att finna och följa Jesus!

Vår församling

Församlingen består av ca 200 medlemmar i alla åldrar. Vi har en varm gemenskap där vi vill att Jesus ska finnas i centrum. I församlingen finns ett aktivt barn- och ungdomsarbete med bland annat barnkör, söndagsskola och scout. Konfirmationsundervisning och ungdomsverksamhet sker gemensamt med ortens Pingstförsamling. Vi har arbetat med att skapa mötesplatser i vår kyrka, bland annat genom gudstjänster, soppluncher, frukostar och olika verksamheter för samtal, bön och gemenskap. Nu står vi inför en nystart.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är positiv, engagerad, har en förmåga att skapa kontakter samt känner dig som en naturlig ledare – med målet att inspirera barn/ungdomar till att finna och följa Jesus. Vi vill också ta vara på dina gåvor och intressen, så tycker du om att sjunga/spela/idrotta eller något annat är det meriterande. Vi ser gärna att du har någon form av lämplig utbildning, men det är inte ett krav. Du som känner dig trygg i dig själv, samt trygg i din tro- välkommen att söka tjänsten.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi är öppna för samtal angående tjänstgöringsgraden. Ansökningar behandlas löpande.

Mer information och ansökan

Mer information om ungdomspastor/ungdomsledartjänsten lämnas av Equmenia Vrigstads ordförande Karin Wester, karinwester75@hotmail.com  070-250 10 64. Ansökan mejlas till Karin.

Varmt välkommen med din ansökan.