”Se jag vill bära ditt budskap Herre”

Internationella insamlingen
1:a advent – 31 januari 2022

Under den här perioden aktualiseras Equmeniakyrkans Internationella missionsarbete runt om i världen. I vår kyrka samlar vi in och fokuserar speciellt på insamlingen andra advent och annandag jul.

På Equmeniakyrkans webb kan du bland annat hitta 60 personliga berättelser av bl a Myggan Kallfors som besöker vår församling 2:a advent, vår missionär i Ecuador Petter Hermansson, vår regionale kyrkoledare Johan Einarsson och Karin Åkesson som en gång var ungdomsledare i vår församling och nu är missionsinspiratör i Equmeniakyrkan. Karin medverkar dessutom i en podd om internationell mission. Petter och Andrea Hermansson finns också med i små videofilmer, där de tillsammans med medarbetare berättar om arbetet som är aktuellt just nu.

Precis som vi får sjunga i psalmsången nummer 89 får vi vara med och konkret bära Guds budskap genom att ge till vårt gemensamma arbete runt om i världen. Equmeniakyrkan sänder ut sjuksköterskor, pastorer och lärare till våra samarbetskyrkor.

Ge din gåva genom swish 123 418 50 96 eller bankgiro 676-9426. Märk betalningen med “Internationellt”. Tack för din gåva!