Kalender

Det är inte enkelt att planera i denna tid. Eftersom förutsättningarna ändrar sig snabbt tar vi några veckor i taget. Vi trycker inte ett nytt programblad, så ta del av informationen här eller på våra sociala medier.

Så är påskhögtiden över, och vi får vandra vidare i påskens glädje. I evangelierna kan vi läsa om hur Jesus efter uppståndelsen visar sig för lärjungarna under en promenad, när arbetet känns tungt och jobbigt eller vid en eld där man grillar nyfångad fisk. Det kanske inte verkar så dramatiskt, men det händer mitt i en vardag där vi alla känner igen oss. Det får vi ta till oss även som dagens lärjungar.

Aktuellt under april månad

  • Från och med denna vecka (vecka 14) kommer vi att ha Öppen kyrka på fredagar kl. 10-11, och 18-19.
  • Det blir en andakt/vecka och den läggs ut på instagram och facebook på torsdagar.

Söndag 11 april
Predikan av Bertil Svensson. Du kan se och lyssna på vår hemsida eller på youtube.

Onsdag 14 april 19.00
Bibelstudium med Göran Holmberg. Tema: Hembesök hos modiga personer i Bibeln. Esters bok står i fokus. Bibelstudiet sänds via Zoom.

Söndag 18 april 10.00
Gudstjänst via Zoom med Göran Holmberg.

Onsdag – lördag  21-24 april

Evangelisternas Mötesserie

Under fyra kvällar den 21-24 april kl 19.00 kommer våra evangelister att ha en digital mötesserie på våra sociala kanaler. Medverkar gör Liselotte J Andersson, Marcus Olson, Britta Hermansson, Pär Alfredsson. Mikael Jeff Johnsson och Jeanette Alfredsson står för sången och musiken.

Var med och fira gudstjänst precis som du är och där du befinner dig. Du hittar gudstjänsterna på www.equmeiakyrkan.se.

Söndagen 25 april 10.00
Denna söndag kommer en av gudstjänsterna från evangelisternas vecka att visas i kyrkan. Detta är för den som inte har möjlighet att se gudstjänsterna hemifrån.

Söndag 2 maj 10.00
Gudstjänst. Göran Holmberg. Vi återkommer till vilken form denna gudstjänst får.

Vår förhoppning är att vi någon gång och på något sätt ska kunna träffas fysiskt under maj månad, åtminstone utomhus. Men vi avvaktar Folkhälsomyndighetens och regeringens besked i början av maj. Till dess få vi vara rädda om varandra och använda de kanaler vi har för att visa omsorg om varandra.