Ungdom

Alive

Alive är för dig i vårterminen åk 6 och upp till trean på gymnasiet. Vi träffas klockan 19.30 på fredagar med start för aktiviteten 20.00 för att umgås, göra roliga saker tillsammans och framförallt för att lära känna Gud. Hoppas att vi ses!

Bästa sättet att följa Alive är genom Instagram @alivevrigstad, men du kan förstås prata med någon av kontaktpersonerna nedan.

Alive ordnas gemensamt av Missions- och Pingstkyrkorna i Vrigstad.

Var?

På hösten är vi i Pingstkyrkan och på våren i Missionskyrkan.

Kontakt

Andreas Johannesson, ungdomsledare i Pingstkyrkan
0793 581 623

Cellgrupper för unga

För dig som går i årskurs 9 eller högre.

Det måste finnas rum för otro, tvivel och frågor, annars kan inte en äkta och stabil tro byggas. Och inget är tabu, utan vi kan komma med alla frågor och funderingar. På det sättet kan vi försöka hjälpa varandra. Detta gäller oavsett om du kallar dig kristen eller inte. Här får du tillfälle att brottas med din tro tillsammans med andra.

Kontakt

Andreas Johannesson, ungdomsledare i Pingstkyrkan
0793 581 623

Konfirmation

För dig som går i årskurs 8 ordnar Missionskyrkan och Pingstkyrkan i Vrigstad gemensamt konfirmationsläsning. Här får du möjlighet att fundera över livets frågor och lära dig mer om kristen tro, Jesus, Bibeln och mycket mera.

Konfirmationsläsningen pågår från september till maj. Lektionerna som hålls på tisdag eftermiddag har vi i Missionskyrkan på höstterminen och i Pingstkyrkan på vårterminen. Vi brukar också åka på ett läger några veckor innan konfirmationshögtiden.

Lärare är de anställda i respektive kyrka.

Kontakt

Christoffer Fast, pastor i Pingstkyrkan
070-568 69 50