Två barn vid eld

Barn och unga

Vi arbetar med barn och ungdomar i alla åldrar och har runt 150 deltagare. Arbetet sker med hjälp av ideella krafter och spänner över ett stort åldersspann, från Kompiskören upp till Alive. Se vilka grupper vi har under Barn och Unga i menyn.

Equmenias vision och utgångspunkt för sitt arbete är:

“Där barn och unga växer – i gemenskap med varandra och Jesus”

Allt vi gör och vill handlar om det, på massa olika sätt. Samtidigt är vi en öppen rörelse där alla som vill vara med är välkomna.

Medlemsavgift

För att vi ska kunna bedriva scout, barnkör, söndagsskola och ungdomsarbetet så behöver man vara medlem i Equmenia Vrigstad. Betala in på bankgiro 366-2301 eller swisha till 123 422 86 98. Märk med Ditt namn och kontaktmöjlighet som telefon eller mail.

En trygg gemenskap

För att alla ska trivas och känna sig trygga i Equmenia Vrigstads verksamheter har vi antagit en policy för att arbeta mot sexuella övergrepp. I den ingår bland annat att alla ledare ska ha ett intyg från kursen Trygga Möten.

Equmenia

Equmenia är Sveriges största kristna barn- och ungdomsorganisation. De står för all verksamhet för barn och unga i Equmeniakyrkan. Equmenia vill vara en organisation där barn och unga får växa i gemenskap med varandra och Jesus. Det är Equmenias grund och allt vi gör handlar om det. På tusen olika sätt.