Julkonsert Mörlid & Hallström

Varmt välkommen till ”Viskar en bön” – en varm julkonsert med Lars Mörlid och Peter Hallström lördagen den 16 december kl. 19 i Vrigstad Missionskyrka!.

Det kommer bjudas på gamla älskade psalmer och julsånger men också nya och inspirerande sånger som skapats av Peter Hallström. Från Lars och Peter kommer två röster ur samma mylla men som sedan vuxit på olika platser i vår Herres hage.

Lars och Peter lärde känna varandra under 1980-talet. Lars var då sedan flera år tillbaka redan en etablerad sångare, både i gospelkören Choralerna och tillsammans med en annan musiker, Peter Sandwall.

Peter Hallström å sin sida var då i början av sin karriär med sin dynamiska, intensiva och berörande röst. Han backade upp inspelningar där Lars fanns med och Lars märkte redan då Peters stora begåvning och potential. Många år senare möttes de igen och delade plattform på kristna musikfestivaler. Men det var först i samband med deras gemensamma resa till Nashville för ett år sedan som de skrattade, grät och sjöng tillsammans på allvar igen. Därefter kändes det naturligt och spännande att få tolka och förmedla julens stora berättelser och budskap tillsammans.

Under konserterna kommer det göras en insamling till Erikshjälpens arbete för barn på flykt.

Till konserten är det fri entré men du behöver boka biljett via Nortic (30 kronor i serviceavgift): https://nortic.se/ticket/show/206790